De Kei


Beste bezoekers,

Welkom op onze vernieuwde website.
De naam van onze school ‘de KEI’ staat voor :

  • K : kindvriendelijk : de zorg van het ganse team voor de eigenheid van ieder kind. Er wordt de nodige aandacht gegeven om ervoor te zorgen dat elk kind zijn plaatsje vindt in de klasgroep.
  • E : eigentijds : het klasleven wordt aangepast aan de huidige ontwikkelingsdoelen en eindtermen.  Kinderen krijgen de kans om zich optimaal te ontplooien en om zich vlot te leren aanpassen in het dagelijkse leven. Er is veel aandacht voor het “leren” in alle aspecten en om de “eigen” talenten zoveel mogelijk te ontwikkelen in een uitdagend  en ervaringsgerichte leeromgeving.
  • I : imago : de school treedt regelmatig naar buiten met activiteiten en optredens. Alle kinderen staan centraal in een creatieve uitstraling naar buiten toe. Op deze website kan u doorlinken naar de verschillende rubrieken; ze worden regelmatig aangepast door een werkgroep. Op deze manier kan u, samen met uw kind(eren) een kijkje nemen achter de schermen van het dagelijkse schoolleven.

Indien u vragen heeft over de specifieke schoolwerking dan kan u telefonisch of per mail contact opnemen met de directie : [fac_icon icon=”envelope”] directie.dekei@dekubus-bree.be

We hopen dat u regelmatig een kijkje neemt op onze website.

Edith Kuppens, directeur a.i.

juni 2019
m d w d v z z
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930